Kerkdienst via internet


De kerkdienst in De Oase ook ‘live’ te beluisteren via internet. Na afloop van de dienst is er via internet een opname van de dienst te beluisteren. De diensten worden uitgezonden via ‘Kerkdienstgemist’. Dat is te raadplegen via de startpagina van de Oase website, of klik hier. Voor gemeenteleden die geen toegang tot een computer hebben, bestaat er de mogelijkheid om de diensten te beluisteren met een ‘luisterkastje’.

Informatie over de inhoud van de dienst
Op de Oase website wordt voor elke dienst de te gebruiken liturgie of een aangepaste orde van dienst gegeven. Een lijstje van lezingen en gezongen liederen staat ook op Kerkdienstgemist. Van de foto’s of filmpjes die in De Oase met de beamer worden vertoond, wordt zo mogelijk een samenvatting op de website gezet, of een koppeling gegeven naar bijv. Youtube.

Bijzondere diensten
Voor rouw- en trouwdiensten, kan door de betrokkenen gekozen worden voor openbare dan wel besloten uitzending en opname van de dienst. Op verzoek kan gezorgd worden voor een kopie van de opname als Mp3-bestand of op een Cd-rom.

Contactpersoon: Jan Jonker, tel. 079 - 351 76 02, jkjonker@gmail.com