Rouwdienst in De Oase


Afscheid van een dierbare is altijd moeilijk. De eerste dagen komt veel op u af. Vaak schakelt u een uitvaartondernemer in om de praktische zaken te regelen.
Wanneer u voor een rouwdienst in De Oase kiest, heeft u allereerst contact met de predikant voor het samenstellen van de liturgie. Naast het liturgische deel is er ruimte voor een persoonlijke bijdrage, bijvoorbeeld een speciale muziekkeuze van de overledene of voor een persoonlijk afscheidswoord van familieleden of vrienden.
Aan een rouwdienst in De Oase zijn kosten verbonden. Voor een rouwdienst voor een lid van onze kerkelijke gemeenschap bedraagt de vergoeding € 271,-. U ontvangt hiervoor een nota.
Indien u na de begrafenis of crematie een ontvangst wil houden in De Oase, dan is dit uiteraard mogelijk. De kosten hiervoor worden in overleg met u vastgesteld, afhankelijk van uw wensen.
De beheerder zal contact met u opnemen over uw wensen en ook contact leggen met de uitvaartbegeleider. Samen zullen we er alles aan doen om het laatste afscheid respectvol en passend te laten verlopen.